Уест Хем и Манчестър Сити играят при резултат 1:1 в мач

...
Уест Хем и Манчестър Сити играят при резултат 1:1 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уест Хем - Манчестър Сити 1:1, Доку изравни

Уест Хем и Манчестър Сити играят при резултат  1:1 в мач от 5-ия кръг на Висшата лига. 

В 7-а минута Манчестър Сити можеше да открие резултата, като сътвори необикновен късмет, а вратарят на Уест Хем избави великолепно, след което Родри стреля на два пъти, а състезател на " чуковете " спря топката на самата голлиния. Последва нов изстрел посока към вратата на лондончани, а Ареола блесна с ново избавяне.

Малко по-късно Уест Хем извърши превъзходен ъглов удар, като на първа греда Соучек отклони топката, само че нямаше кой да я довкара във вратата на Едерсон. В 15-а минута Ерлинг Халанд беше на сантиметри от отбелязването на гол, откакто овладя подаване от Гвардиол, само че ударът му профуча на сантиметри настрана от дясната греда.

В 36-а минута Уест Хем направи хубава контраофанзива, а десният бек Владимир Цоуфал на крилото съумя да центрира великолепно към Джеймс Уорд-Праус, който се измъкна от противниковата отбрана и приключи с глава, а Едерсон нямаше какво да направи - 1:0 за Уест Хем.

Само 40 секунди след началото на второто полувреме Манчестър Сити съумя да изравни. Беше оставено прекомерно свободно пространство за Жереми Доку, който по превъзходен метод дриблира и изстреля топката, като изненада Ареола, който не съумя да реагира - 1:1.

Уест Хем - Манчестър Сити 

Уест Хем: Ареола, Цуфал, Зума, Агер, Емерсон, Алварес, Сучек, Уорд-Праус, Боуен, Пакета, Антонио

Ман Сити: Едерсон, Уокър, Аканджи, Диаш, Гвардиол, Родри, Фодън, Силва, Доку, Алварес, Халанд 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР